Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Sâmbătă, 25 Mai 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Oamenii PSD-ului pentru șefia Primăriei Pitești
Articole - Actualitate
Luni, 28 Decembrie 2015 13:00

# Viceprimarul Cornel Ionică, șeful PSD Pitești- Cristian Gentea, Dumitru Tudosoiu și Sorin Apostoliceanu vor concura într-o luptă internă de partid. Doar unul va fi desemnat pentru a reprezenta PSD-ul la alegerile locale din 2016

PSD Argeș și-a conturat lista cu nominalizările pentru viitorul candidat la șefia Primăriei Pitești, alegând să menționeze un număr de patru pesediști, care ar fi potriviți pentru această funcție. Conform PSD, deși lista nu poate fi oficializată, membri cu șanse de a accede la o astfel de candidatură sunt: viceprimarul Cornel Ionică, președintele PSD Pitești- Cristian Gentea, șeful Inspectoratului Școlar- Dumitru Tudosoiu și șeful Termoficare SA, totodată cosilier local- Sorin Apostoliceanu. Deputatul Cătălin Rădulescu lipsește din aceste nominalizări, conform datelor noastre, tocmai din cauza dosarului de corupție Dedeman, în care a fost trimis în judecată. De asemenea, nici Tudor Pendiuc nu a fost inclus pe listă, date fiind problemele sale penale.

# Niciunul nu are dosar penal

Această listă cu cei patru nominalizați la lupta pentru cea mai importantă candidatură politică la nivel de municipalitate ar fi fost trimisă la centru, în urmă cu mai mult de o săptămână. În mod oficial, acești pesediști se declară fie modești, fie nepregătiți pentru o astfel de luptă, admițând că este mult prea devreme să se arunce în supozițiile unei victorii.  Dumitru Tudosoiu dar și Cristian Gentea sunt de părere că nominalizarea PSD pentru cel mai bun candidat la primărie trebuie să fie atent analizată, la pachet cu susținerile organizațiilor, în acest caz un rol de bază avându-l puterea formațiunii PSD Pitești. Niciunul dintre cei doi nu s-a grăbit în afirmații anticipate, fiind destul de rezervați. Iată ce spun cei doi. Dumitru Tudosoiu: “Vom vedea ce se va decide. Deocamdată, nu am luat în calcul absolut nimic, dar știu că sunt pe acea listă trimisă la București. Este mult prea devreme pentru declarații”. Cristian Gentea: “Este foarte important să se analizeze, înainte de toate, orice șansă. În cazul meu, va trebui să am discuții cu Organizația PSD Pitești și tocmai apoi putem vorbi de decizii”.

# Tudosoiu, destul de apreciat la nivel de partid

Viceprimarul Cornel Constantin Ionică este cotat la nivel de PSD cu cele mai mari șanse de reușită, pentru a fi desemnat să ducă o bătălie cu restul candidaților politicii argeșene, ca și pretendenți la conducerea Primăriei Pitești. Conform datelor noastre, nominalizarea lui Cornel Ionică s-a bazat pe trei mari criterii: unu- nu este implicat, cel puțin în mod oficial, în niciun dosar penal, doi- este cel mai experimentat pesedist din domeniul administrației locale și trei- notorietatea sa este net superioară altora. Revenind la Cristian Gentea, PSD Argeș consideră că s-ar descurca rezonabil într-o campanie care se anunță destul de alertă, iar procentul de susținere nu ar fi deloc de neglijat. În ceea ce-l privește pe Dumitru Tudosoiu, acesta a fost menționat încă de la începutul anului, de către o parte a conducerii PSD Argeș, ca fiind un om potrivit pentru o astfel de candidatură. Tudosoiu ar face parte din trendul unui new generation social democrat, de reformare a partidului, fiindu-I apreciate experiența acumulată într-o funcție publică și gradul de mobilizare managerială din ultima perioadă. Sorin Apostoliceanu, destul de luat în seamă la nivel de partid, este o variantă mai puțin sesizabilă din punct de vedere al popularității, deși este un consilier local cu state foarte vechi la Primăria Pitești. Apostoliceanu are avantajul unei experiențe în domeniul Termoficării, deși această societate a fost pusă pe butuci recent, fiind în proces de recunoaștere a falimentului.

# Cum rămâne cu Tudor Pendiuc?

Comentariile privindu-i pe cei mai nimeriți viitori pretendenți la funcția de primar al Piteștiului nu-l exclud însă pe primarul Tudor Pendiuc. Deși rămas în afara listei PSD, Pendiuc ar avea varianta unei înscrieri pe listele electorale ca și independent. O parte a PSD nu vede cu ochi buni această opțiune pe care ar avea-o Tudor Pendiuc la anul, în vreme ce alții spun că primarul încă în funcție ar avea reușite reale la un nou mandat, chiar și fără susținerea politică. Totuși, Tudor Pendiuc nu și-a declarat intențiile de a participa în cursa pentru șefia de municipalitate, iar social-democrații îl cataloghează deja ca fiind un om al suprizelor de orice fel.  I.M.

cornel ionica

Hits: 1601
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com