Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Joi, 21 Iunie 2018

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Penthouse în Miami, la etajul 52, pentru Ionuț Adrian Eftime
Articole - Actualitate
Miercuri, 21 Decembrie 2016 17:01

eftimecontract.jpg# Adrian Ionuț Eftime a investit peste 2 milioane de dolari într-o proprietate de vis, fix în perioada în care spune că i-a dat șpagă viceguvernatorului Bogdan Olteanu

# Din contractul de vânzare pe care îl deținem se înțelege că Eftime era necăsătorit în 2012 și se afla în Miami, în perioada în care avea… interdicție de a părăsi țara

După ce a primit condamnarea definitivă de șase ani detenție, Ionuț Adrian Eftime l-a denunțat în acest an pe Bogdan Olteanu, declarând procurorilor că în anul 2008 i-a dat o mită de un milion de euro, pentru a-l numi pe fostul jurnalist Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării. Mita ar fi fost impusă de Sorin Ovidiu Vântu și oferită de Eftime junior, potrivit denunțului său. Vântu îl dorea pe Mihaiu în această funcție, cerându-i lui Olteanu și lui Călin Tăriceanu să-i acorde sprijin politic, după cum rezultă din mai multe interceptări prezentate de procurorii DNA. Procurorii spun că negocierile pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei datează din luna septembrie a anului 2008. Ei arată că demersurile lui Bogdan Olteanu s-au concretizat la jumătatea acestei luni, Mihaiu fiind numit în funcție în data de 18 septembrie 2008. Cu o zi înainte, mai précis de 17 septembrie, mai multe off-shore-uri controlate de Ovidiu Vântu și Ionuț Eftime aranjau plăți de comisioane pentru diverse servicii. Printre acestea o plată de un milion de euro, care ar fi fost scoasă de Eftime junior din conturile societății sale IT & Media Production, pentru a-i fi oferită lui Bogdan Olteanu.

# 5 septembrie 2008: Un milion de dolari din banca SUA, plus un alt milion pentru un penthouse de Hollywood

Gherila a intrat în posesia unor informații autorizate, care atestă tranzacțiile imobiliare ale lui Ionuț Eftime chiar de la începutul lunii septembrie 2008. Nu din România. Concret, în ziua de 5 septembrie 2008, Ionuț Eftime obținea un credit de un milion de dolari de la Eastern National Bank- Florida, pentru a achiziționa un penthouse la ultimul etaj al celui de-al doilea turn, care compune complexul rezidențial Beach Tower Miami, Florida. În aceeași zi, contra unui cash simbolic de 10 dolari, Ionuț Eftime cumpăra de la Carlos Tellez și Maria Fernanda Ruiz (soț și soție) proprietatea de lux, aflată pe malul Oceanului Atlantic. Conform acelorași date avizate, prețul achitat de Eftime junior pentru acest penthouse ajunge la… 2.170.000 de dolari. Potrivit altor date, tranzacția ar fi fost finalizată în data de 19 septembrie 2008. Adrian Ionuț Eftime și-a plătit taxele imobiliare către statul american vreme de patru ani. Proprietatea despre care vorbim  se află la etajul 52 (ultimul) în Tower Beach II, cu acces la terasă. Ca și contribuabil pentru statul american, Adrian Eftime și-a declarat adresa într-o altă locație din Miami Beach, și anume pe bulevardul Biscayne- o locație care îl indică drept proprietar pentru un bun cu o valoare de piață de circa un milion de dolari. Anul 2012 îl prinde pe Ionuț Eftime în morișca nefastă a judecății din dosarul PetromService. Acesta este și anul în care decide să-și vândă proprietatea de pe malul Atlanticului. Avocații săi au cerut la începutul lui 2012 să-i dea voie clientului lor să părăsească țara, mai précis magistrații să revoce măsura acestei interdicții deja impuse. În ziua de 21.03.2012, judecătorii hotărăsc să respingă cererea de revocare a măsurii preventive de a părăsi țara, în cazul lui Eftime junior. Interesant este faptul că în luna februarie a lui 2012, adică o lună înainte de decizia negativă a magistraților, Eftime reușește să vândă penthouse-ul din Miami Beach către soții Aleksanndr Shchegol și Alla Shchegol, potrivit unui act semnat de el, in nume personal, in data de 15 februarie 2012. Alte surse autorizate arată vânzarea finală a proprietății, contra sumei de 1.450.000 de dolari.  Martorii tranzactiei lui Eftime au fost  Gabriel Boroș și Adrian Eugen Neacșu. Potrivit actului de vanzare a imobilului din Miami, Adrian Ionuț Eftime se declară în 2012 necăsătorit, deși căsnicia acestuia cu una dintre fiicele primarului a început în 2009 și s-a încheiat prin divorț în acest an.

# Cristian Borcea, Mishu Pricopsitu și finii familiei prezidențiale, proprietari în Miami și Hollywood

Printre cei mai bogați români care și-au achiziționat proprietăți în SUA se numără Cristian Borcea și soția lui, Alina, Mihai Gabriel Popescu- fost consilier la ministerul Transporturilor, cunoscut sub numele de Mishu Pricopsitu și soția lui- Raluca Popescu, dar și finii familiei prezidențiale, Marius și Zuzana Vecerdea. Cristian Borcea și Alina Borcea (fosta Vidican) au cumpărat încă din anul 2008 de la un anume Hilton Jennifer un apartament în Ocean Palms. Imobilul a fost vândut în 30 iunie 2011 către amicul familiei Borcea- Corneliu Godoiu, afacerist controversat din lumea petrolului, asociat cu Borcea în cunoscuta firmă Transpeco Logistic Distribution. În anul 2011, mai précis pe data de 29 iunie, Cristian Borcea a achiziționat un alt apartament de lux, tot în Ocean Palms, Hollywood, Florida, contra unei sume de 1.450.000 de dolari. Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al Ministerului Transporturilor, zis și Mishu Pricopsitu, a deținut până anul trecut un apartament de peste un milion de dolari în cartierul de lux Beach Club Two, Miami, fiind vecin cu Ionuț Adrian Eftime. Fosta soție a lui Mishu Pricopsitu- Raluca Georgiana Popescu- deține din anul 2010 societatea Perfect Nails Worldwide Corporation, cu sediul în Miami, Florida.Marius Vecerdea, tenismenul și finul preldintelui Klaus Iohannis a deținut și deține proprietăți în America încă din anul 2000, în zona Coconut Creek- Regency Lakes, Miami Florida. Ultimele tranzacții ale acestuia datează din anul 2005, când și-a vândut mai multe proprietăți.  

Click AICI pentru vizualizare documente

Hits: 3054
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com