Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Sâmbătă, 25 Mai 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Şeful Evidenţei Populaţiei: „Trăim într-o lume liberă şi oricine îşi poate alege orice loc de muncă”
Articole - Actualitate
Marţi, 06 Noiembrie 2018 11:08

În urmă cu două săptămâni, un număr de 19 salariaţi ai Evidenţei Populaţiei au făcut un memoriu către Consiliul Judeţean Argeş, prin care şi-au exprimat revolta privind aşa-zise transferuri anunţate de către directorul lor, Viorel Badea. Memoriul celor 19 a fost publicat de presă, salariaţii acuzând că transferurile decise de director ar fi o răzbunare a acestuia, pentru că anterior a fost demis de Consiliul Judeţean. Viorel Badea spune că doar un număr de cinci angajaţi vor fi mutaţi de la un post la altul, din cauza unor deficienţe constatate la nivelul instituţiei şi mai ales pentru eficientizarea activităţii. Este vorba de mutarea în alte posturi a fostului şef al Evidenţei, Cotescu Florin Cotescu, a lui Stan Nicoleta, a Gheorhiţei Trache, Georgetei Radu şi a lui Carmen Bălănescu.

 # Salariaţii supăraţi s-au întîlnit cu secretarul, administratorul şi juristul CJ

 „În ziua de vineri 26.10.2018, un grup de funcționari din cadrul instituției din care făcea parte și fostul director Cotescu, s-au întâlnit la finalul programului cu dl. secretar al Consiliului Judeţean Argeş, Voica Ionel. S-a născut astfel un conflict care să ducă la mediatizarea acestuia şi crearea unui climat de neîncredere între personalul instituţiei. În data de 29.10.2018, fostul director Cotescu însoțit de d-na Stan Nicoleta au părăsit instituția fără aprobare, timp de o oră și s-au dus la C.J. Argeș cu sesizarea. Aici au fost primiți de dl. secretar și de administratorul public al județului și au convenit ca toți angajații să meargă la CJ la sfârșitul programului de lucru. La această întâlnire, au fost chemate și două persoane aflate în concediu de odihnă  iar din partea C.J. Argeş a mai participat d-na director Ciobanu Alisa. Anterior acestor evenimente, după reluarea activității mele, în data de 19.10.2018, am avut o discuție personală cu d-na Stan Nicoleta, care s-a plâns că în perioada cercetării mele disciplinare și a suspendării, asupra instituției au fost exercitate presiuni foarte mari, situație care a afectat-o în mod special și că nu-și mai dorește să fie supusă unor traume psihice din partea colegilor din cadrul consiliului județean care o evită în mod făţiş. La o nouă discuție, preocupat fiind de situația neplăcută a doamnei, am sugerat, pentru a evita disconfortul creat de funcția deținută, să analizeze posibilitatea de a exercita o altă funcție în cadrul instituției, propunându-i să aleagă compartimentul în care să  lucreze. Propunerea a fost primită cu bucurie, chiar mulţumindu-mi. De comun acord am convenit ca aceasta să fie mutată în cadrul Serviciului Stare Civilă. Am considerat că dl. Cotescu, dacă a fost numit director interimar, poate fi împuternicit și pentru funcția de șef serviciu, având în vedere că  la venirea în instituție în anul 2014  a lucrat în cadrul serviciului Evidența Persoanelor, ulterior fiind mutat la serviciul Stare Civilă. D-na Trache Gheorghiţa nu mai putea exercita funcția de împuternicit șef serviciu pentru că nu îndeplinea condiția de vechime de 5 ani. Aceasta ocupă o funcţie de asistent în cadrul instituţiei, având o vechime de  numai  doi ani  în specialitatea studiilor şi legal nu putea fi şef peste funcţionari care ocupă funcţii de superiori, deoarece ar fi încălcat principiul ierarhiei funcţiei publice.  Măsura luată nu a avut alt scop decât desfăşurarea activităţii instituţiei în condiţii de deplină legalitate şi  nicidecum o ,,răzbunare” cum în mod tendenţios s-a spus. Trăim într-o lume liberă şi oricine îşi poate alege orice loc de muncă.” – spune Viorel Badea, într-un punct de vedere catre Gherila,  pe care îl puteţi citi integral aici: CLICK pe: Viorel Badea: PROFESIONALISM VERSUS SLUGARNICIE

Review: Viorel Badea, filat

Confrom directorului Badea, mutarile care vor surveni la nivelul institutiei sunt urmatoarele:

  1. Domnul Cotescu Florin Cristian se mută temporar din cadrul Compartimentului Control al Serviciului de Stare Civilă, în cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor
  2. Doamna Stan Nicoleta se mută temporar din cadrul Serviciului Juridic, Resurse Umane şi Relaţii Publice, în cadrul Serviciului de Stare Civilă.
  3. Doamna Trache Gheorghiţa se mută temporar din cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor în cadrul Serviciului Juridic, Resurse Umane şi Relaţii Publice.
  4. Doamna Radu Georgeta se mută temporar din cadrul Compartimentului Control al Serviciului de Stare Civilă, în cadrul Serviciului de Stare Civilă.
  5. Doamna Bălănescu Carmen se mută temporar din cadrul Serviciului de Stare Civilă în cadrul Compartimentului de Control Stare Civilă

Badea mai spune ca una dintre cele mai mari deficiente gasite la institutie are legatura cu intarzierea finalizarii unor dosare, care privesc recunoasterea actelor straine pentru cetateni plecati la munca peste hotare. El mentioneaza aici ca exista si un memoriu colectiv, prin care solicitantii sesizeaza Evidenta Populatiei.

Conform noutăţilor de ieri, Consiliul Judeţean a depus o copie a memoriului celor 19 în cel de-al doilea dosar în care se judecă cu Viorel Badea, asta deşi speţa nu are nicio legătură cu revolta unor salariaţi de la Evidenţă.

Review: S-a dres busuiocul

 # Soţia fostului director, cerere pentru angajare la Evidenţa Populaţiei

 Conflictul reorganizării activitătii de la Evidenţa Populaţiei a dat naştere mai multor interpretări. Astfel, s-a spus că în vara acestui an, soţia fostului director de la Evidenţă (Gheorghe Marian, angajat al CJ şi propus în 2017 ca şef aici, după demiterea lui Viorel Badea), Claudia Gheorghe, ar fi depus o cerere la Evidenţa Populaţiei, prin care îşi cerea transferul de la Casa de Pensii în cadrul acestei instituţii. Ulterior, directorul Florin Cotescu de la Evidenţă a declanşat procedura de concurs, pentru ocuparea unui număr de trei posturi, prin metoda transferului. Anunţul a fost publicat pe site-ul Consiliului Judeţean, nu şi pe cel al Evidenţei Populaţiei. Demn de menţionat este însă faptul că posturile scoase la concurs nu au mai fost ocupate. Motivul este încă un mister, dar este pesemne legat de faptul că Viorel Badea a revenit în funcţia de director, exact în perioada de depunere a cererilor pentru participarea la concurs, înlocuindu-l pe Florin Cotescu. Reamintim că Gheorghe Marian a fost numit de Consiliul Judeţean director al Evidenţei Populaţiei, după demiterea lui Viorel Badea, dar acesta a demisionat la scurt timp, cel mai probabil din cauza neîndeplinirii condiţiilor de studii pentru funcţia de director. Ulterior, Florin Cotescu este cel care a preluat frâiele acestei instituţii, până la data la care Viorel Badea a revenit în funcţie, după o decizie definitivă a instanţei.

Review: “Nu sunt un subordonat model care să spună «Am înțeles șefu’!», iar apoi să încalc legea, din dorința de a-mi fi mie ușor!”

Review: Controale si Maria Dinu la Evidenta Populatiei

bv.jpg


Hits: 12175
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com