Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Joi, 21 Februarie 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Traficanții de minore din Mioveni au fost trimiși după gratii
Articole - Actualitate
Luni, 12 Septembrie 2011 08:49

4-01.jpgO nouă lovitură dată de DIICOT-Structura Teritorială Pitești traficanților de carne vie. Polițiștii argeșeni din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate –Pitești și magistrații au depistat și arestat două persoane din Mioveni care șantajau și exploatau sexual minore de 16 ani.

Iubirea forțată folosită ca șantaj

În lipsa unor preocupări serioase, doi infractori din Orașul Mioveni au găsit de cuviință ca metoda de făcut bani rapid este exploatarea sexuală. Cum o parte din adolescente sunt cu capul în nori și se atașează rapid de orice ,,șmecher de cartier”, fără a lua în calcul urmările unei astfel de relații de iubire platonică, cei doi traficanți au trecut la fapte. Miu Felix Ilie și Nedelcu Ionuț Cristian din Mioveni- Argeș, sub pretextul unei relații serioase, le-au acostat pe minorele Gabriela B. , Alina I. și Corina O.  După ce au întreținut relații sexuale forţate cu minorele, timp în care au fost înregistrate video si pozate, indivizii  au trecut la șantaj. Aceștia le-au obligat pe minore să se prostitueze contra unor sume de bani.

Prietenie transformată în exploatare

La începutul lunii mai, prin intermediul unor eleve Ioana H. și Andreea G. victima Gabriela l-a cunoscut pe Miu Felix și au început să aibă o relație de prietenie. Relația a luat sfârșit după o perioadă scurtă, din cauza apucăturilor lui Miu care obișnuia să oblige minora să fie filmată cu camera web în timpul relațiilor intime. Acesta a fost momentul în care șantajul tinerei avea să-i creeze coșmaruri. Miu Felix a obligat-o să întrețină relații sexuale cu diverse persoane contra cost. Teama de mamă și de bunic de a nu vedea pozele cu ea în ipostaze intime a făcut-o pe minoră să accepte să se prostitueze. Tehnica folosită a continuat și cu celelalte tinere care au picat în plasa proxenetului. Două dintre minore au declarat că au fost amenințate cu sabia și pistolul cu care se dotase proxenetul. Cu ajutorul unui taximetrist, fetele erau duse la diferite locații ale clienților. Sau proxenetul primea clienți la domiciliul său din Mioveni.
În urma strîngerii de probe și descinderii făcute de polițiștii BCCO și de către procurorii DIICOT, traficanții au fost trimiși în judecată în stare de arest, urmând ca judecătorii să stabilească pedeapsa.
Cristian Mihalcea

Hits: 7234
Comments (5)Add Comment
Aniversarea generalului Ilie Botos
written by Hapau , martie 14, 2017
Cum vine o ploicica mai serioasa...
written by sorinache , martie 11, 2017
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cereasmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
Ministerul Afacerilor Interne - Directia INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
written by Gold Press Media , februarie 14, 2013


R O M Â N IA
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

BULETIN INFORMATIV
Nr.46 din 14 februarie 2013 GPM

Ø „Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) reprezintă pentru structurile M.A.I. o misiune de gradul zero” a declarat Anghel Andreescu, secretar de stat M.A.I.

Ø Peste 1000 de lucrători ai M.A.I. asigură, zilnic, ordinea şi liniştea publică la FOTE

Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, Anghel Andreescu, a efectuat astăzi, 14 februarie a.c., o vizită de lucru în judeţul Braşov, pentru a verifica stadiul de realizare a planului de măsuri pentru asigurarea ordinii publice în locaţiile desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) respectiv: Braşov, Poiana Braşov, Râşnov, Predeal şi Fundata.

După încheierea vizitei de lucru, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţului Braşov, secretarul de stat M.A.I. şi prefectul Mihai Mohaci au susţinut o conferinţă de presă privind implicarea structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în organizarea şi buna desfăşurare a FOTE 2013.

În acest context, Anghel Andreescu a menţionat că structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătite pentru asigurarea măsurilor de securitate pe timpul desfăşurării F.O.T..E.

„Astăzi, personal am verificat modul de organizare şi coordonare operativă a structurilor M.A.I. - Poliţie, Jandarmerie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă – responsabile în asigurarea măsurilor de securitate pe parcursul desfăşurării F.O.T.E.” a afirmat secretarul de stat. De asemenea, oficialul M.A.I. a declarat că elicopterele S.M.U.R.D. sunt pregătite să intervină în caz de nevoie.

Efectivele M.A.I. sunt coordonate prin Punctul de Comandă înaintat din Poiana Braşov şi Punctul de Comandă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, aflate în legătură permanentă cu Centrul Operaţional de Comandă de la sediul M.A.I.

De asemenea, secretarul de stat M.A.I. a precizat că toate măsurile de siguranţă prevăzute sunt normale pentru un eveniment de o aşa importanţă şi a făcut un apel către cetăţeni să înţeleagă şi să respecte deciziile luate de autorităţi pentru buna desfăşurare a evenimentului, inclusiv restricţiile impuse pe linie de circulaţie rutieră.


***
Poliţia Română va pune accent pe menţinerea ordinii publice şi fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă obiectivelor cuprinse în programul de desfăşurare a evenimentului, a locurilor de cazare, precum şi pe traseele de deplasare a delegaţiilor.
De asemenea, prevenirea faptelor antisociale care se pot produce în perimetrul de desfăşurare a festivalului şi pe rutele de deplasare a sportivilor, reprezintă o altă prioritate pentru poliţişti.
Poliţiştii rutieri vor devia sau restricţiona circulaţia, dacă situaţia o va impune, şi vor însoţi coloanele oficiale cu echipaje specializate.

Jandarmeria Română are misiunea de a asigura măsurile de protecţie şi intervenţie antiteroristă, ordinea şi liniştea publică în zonele de desfăşurare a competiţiilor şi în zonele adiacente acestora, precum şi pe traseele de deplasare a publicului spre sau dinspre locurile de desfăşurare a competiţiilor.
Jandarmii vor interveni pentru dezamorsarea eventualelor stări conflictuale apărute spontan în zona de responsabilitate şi pentru restabilirea ordinii publice, în cazul în care aceasta este tulburată.

Lucrătorii I.G.S.U. vor gestiona permanent situaţia din punct de vedere preventiv pentru eliminarea potenţialelor riscuri generatoare de situaţii de urgenţă.
De asemenea, efectivele I.G.S.U. participă alături de jandarmi la acţiunile de evacuare a publicului în cazul producerii unor situaţii de urgenţă civilă (incendii, explozii, etc.).

DIRECŢIA INFORMARE
Felix Ilie
Seful Departamentului de Comunicare


asta e
written by Cornel , ianuarie 13, 2012
curva-i curva pana moare,din cauza asta strica viitoru si altora pacat mare pacat unii chiar merita asa ceva...chinezu are suflet bun
...
written by anonim_mioveni , decembrie 26, 2011
Nu le mai numiti pur si simplu niste adolescente ........ Corina aceea este o zdreanta ........ toti o stiu cu numele de ciufulita si este cu adevarat o tarfa ............. tot c face, face de placere shi dupa ce termina se mai si lauda la prieteni de ce a facut

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com