Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Sâmbătă, 23 Februarie 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Așa arată Vișoiu arestat la domiciliu
Articole - Dosare
Joi, 05 Martie 2015 11:54

5-01.jpg# Pușcăria de lux a magnatului de la Conarg în imagini exclusive! # Soția omului de afaceri, arestat în dosarul primarului Pendiuc, și-a pus viața privată pe rețelele de socializare # Andreea Vișoiu spune publicului larg cum își petrece viața alături de soț, cât de mult îl iubește, cât de perfect este el pentru destinul ei și cum își petrece acesta zilele de detenție în vila scumpă din Pitești # După ce i-a mărturisit dragostea pe care i-o poartă de Sfântul Valentin, Andreea a mers în capitală la o întâlnire, ca între fete, cu fosta soție a lui Cristian Boureanu, Valetina Pelinel # Tânăra și frumoasa nevastă de miliardar ne mai spune și pe unde s-a plimbat cu soțul, înainte ca acesta să fie încătușat de Anticorupție. Imagini exclusive și detalii picante din viața poate celui mai mare magnat din Argeș, care își ispășește arestul la domiciliul de cinci stele

“Soțul perfect, bărbatul perfect, my everything, jumătatea mea mai bună, te iubesc”. Acestea sunt declarațiile de iubire (postate în limba engleză) pe care Andreea Vișoiu I le-a făcut soțului ei, Valentin, cu ocazia Sfîntului Valentin, postând pe rețelele de socializare o fotografie în premieră pentru publicul argeșean. Imaginea care exprimă această declarație de dragoste îi arată pe cei doi într-una din călătoriile în Europa de anul trecut, într-o ipostază extrem de romantică pe un iaht de croazieră. Sentimentele sincere ale Andreei față de soțul ei sunt completate și cu alte declarații pe imagini care ni-l înfățișează pe magnat în activitățile sale cotidiene, restricționate prin măsurile arestului la domiciliu. Vișoiu își ispășește această pedeapsă învățând sau specializându-se în limba engleză, după cum mai spune soția sa, care l-a fotografiat în urmă cu două săptămâni, chiar la biroul său din vila de pe strada Smeurei: “Best student ever, Teme la engleză, Întotdeauna învață, Dragostea vieții mele, Cel mai bun om, Perfecționist, Învingător, Soțul meu, Pur și simplu cel mai bun”, spune Andreea.

L-a lăsat acasă de Sfântul Valentin

Vișoiu mai apare în ipostaze de familist, alături de copii, în luna decembrie, mai précis de Crăciun, la doar o lună de la arestarea sa în dosarul de corupție “Autobuzul”, alături de Gigi Văsâi (Girexim), Constantin Scarlat (Publitrans), Florin Barbu Șerban și primarul Tudor Pendiuc. Din imaginile alăturate, distingem un Valentin Vișoiu poate chiar crispat și destul de reticent în fața blițului, dând impresia că zilele de arest petrecute la domiciliul său de lux se scurg pe nesimțite, într-o oarecare banalitate, evident lipsite de practici cu care acesta era obișnuit (tenis, dineuri, excursii, conferințe de business, deal-uri). Andreea Vișoiu s-a dezvăluit însă în întreaga ei splendoare pe rețelele de socializare, completând un tablou cu efect electrizant, poate discutabil pentru o femeie al cărei soț este arestat de DNA, riscând anchete, judecăți complexe și chiar condamnări.  Aflăm astfel de ieșirile acesteia chiar de Ziua Îndrăgostiților, la un dineu de dive organizat la București, mai précis la o întâlnire cu Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu. Cele două sunt foarte bune prietene, făcând parte din cercuri selecte ale capitalei, din care nu lipsește un George Manole de exemplu. Andreea Vișoiu împarte de altfel cam același stil de fashion cu Valentina Pelinel, dar și tratamente foarte scumpe cu laser, de ultimă generație, la un laborator dermatologic de elită din București. După arestarea soțului ei, Andreea pare să-și continue aceeași viață de divă, greu accesibilă (după cum bine se înțelege) chiar și unor femei de afaceri din Pitești. Și, pentru că tot am vizualizat multe din stilul de viață al Andreei, după cum chiar ea ne împărtășește pe rețelele publice, aflăm că aceasta are un psihic destul de puternic de vreme ce citește autori de psihologie practică, notorii în lume, sau dacă punem la socoteală faptul că este o practiciană înfocată de yoga. Andreea Vișoiu are la modul real o viață de artistă, pe care și-o trăiește cu vârf și îndesat, dând dovadă de mult optimism în privința situației soțului ei și împărtășind conduite de bunătate prin gesturi umanitare, iubire de animale și un stil alimentar de viață sănătos. Călătoriile ei alături de Valentin Vișoiu, înainte ca acesta să fie încătușat, nu sunt unele oarecare. În vara anului trecut, aceștia și-au petrecut vacanța în Saint Tropez, La Cannes, dar și în alte locuri miraculoase ale Europei, pe care ei îi place să le denumească: “jet set”.

Andreea Vișoiu are pijamale de penitenciar, cu dungi de marcă și puse invers

Ce mai dezvăluie arestul la domiciliu al lui Vișoiu? Că pușcăria poate fi ca și viața, tot una de lux pentru acest gen de magnați, chiar dacă ieșirile din casă se fac doar la avizul polițiștilor. Pe Vișoiu îl zărim îmbrăcat tot sport, într-un trening asemănător celui cu care a fost escortat în dubă la DNA București. În altă ordine de idei, postăm și noi fotografia cu pijamalele soției sale, diferența dintre un costum de pușcăriaș și dungile în care doarme Andreea Vișoiu fiind una doar de marcă și model. Profitând de secretele dezvăluite din iatacul acestui cuplu de high social class, vă mai împărtășim că în timpul arestului, aceștia au fost vizitați de fratele mai mic al Andreei, Paul, dar și că de la o zi la alta, soția lui Vișoiu se încrede tot mai mult în cuvinte sfinte, susținute în tonuri foarte încurajatoare, precum: “Limitele sunt doar pentru cei slabi de îngeri” sau “Stelele nu pot străluci în lipsa întunericului”.
(G.U.)

Hits: 6121
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com