Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Sâmbătă, 23 Februarie 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
George Manole, în chefuri de zile mari cu administratorul Elenei Udrea
Articole - Dosare
Vineri, 27 Martie 2015 14:21

# Fiul fostului director al Arpechim și Tudor Breazu au iubit aceeași femeie și duc același stil de viață: de băieți deștepți!

Un personaj care trece aproape invizibil prin fața opiniei publice este fiul fostului director al Arpechim, Gheorghe Manole. George Manole (Gheorghe Adrian Manole), căci despre el este vorba, pare să nu fie mai puțin vinovat decât partenerul său de afaceri, Valentin Vișoiu, în afacerile ANRP, care au zguduit mafia imobiliarelor din România. Nu știe mai nimeni ce este de profesie Manole junior, acesta ajungând în mod bizar să-și ducă traiul de lux în Capitală și în țările de peste ocean, și cu toate acestea este unul dintre miliardarii  neoficiali ai județului. Burlac destoinic al Argeșului, discret în privința aparițiilor de show-biz, George Manole își face simțită prezența doar în cluburile de lux ale Bucureștilor, cântând karaoke, alături de iubita sa- Maria Apostol, fosta soție a administratorului averilor Elenei Udrea de la Nana, Tudor Breazu. Culmea ironiei, acolo unde se strâng mulți bani din afaceri mai puțin legale, se strâng laolaltă și foști plus actuali iubiți, chefuind de zor și sărbătorind, probabil, succesele unor afaceri care nu ar fi avut niciodată loc într-o Românie mai curată.  Iată-l pe George Manole, alături de Tudor Breazu, la o sindrofie de anul trecut, care nu anunța, evident, nicio arestare a DNA printre oamenii Elenei Udrea, cu atât mai mult dezvăluirea drepturilor litigioase de milioane de lei încasate de George Manole de la Valentin Vișoiu, via ANRP.

# Cum se distrează băieții deștepți

Fiul directorului Arpechim se află în afaceri cu magnatul Vișoiu încă de pe vremea în care business-urile imobiliare erau paradisuri demne de trecut în Biblie. Divorțat de prima nevastă, Manole junior a prins momentul ANRP, iar banii de aici i-au subvenționat cu vârf și îndesat iubitele și stilul de viață scump, departe de lumea modestă a foștilor săi amici.  A

cest lucru nu s-ar fi întâmplat, fără sprijinul patronului de la Conarg, Manole beneficiind, alături și de Florin Barbu Șerban, de foarte mulți bani și acțiuni la Fondul Proprietatea. Mersul acestor câștiguri le știți și dumneavoastră, afacerile acestora devenind din anul 2012 încoace obiecte de dosare complexe, lăsându-se cu arestări și cereri pentru arestări de la Alina Bica și Horia Georgescu, până la deputatul Theo Nicolescu. Fotografia de față este făcută în luna aprilie anul trecut, la un chef din capitală și îi are protagoniști pe George Manole, într-o postură șugubeață, după cum bine se vede, pe iubita sa- Maria Apostol și pe fostul soț al iubitei sale, tânărul, controversatul și bogatul Tudor Breazu. Iată un trio extrem, care nu mai ridică niciun semn de întrebare vizavi de băieții deștepți, care au câștigat bani și bunuri, într-un ciclu nefast al banilor storși din buzunarele contribuabililor- victime ulterioare ale marilor crize care au traversat România ultimilor ani.

# George Manole, în trio-ul care a șocat ANRP-ul

Datele oficiale ale DNA îl pomenesc pe George Manole, ca beneficiar într-o despăgubire totală de 375.050.942 lei, alături de amicii săi- Valentin Vișoiu și Florin Barbu Șerban. Iată ce au descoperit procurorii DNA, după investigațiile făcute de Curtea de Conturi a României:

# La data de 27.08.2008,  prin contractul de cesiune de drepturi litigioase autentificat sub nr. 3681/27.08.2009,  VIȘOIU VALENTIN a transmis  numiților MANOLE GHEORGHE ADRIAN, și  BARBU FLORIN ȘERBAN, o cotă parte de 12 %, respectiv 17% din drepturile litigioase care făceau obiectul cererii de despăgubire în dosarul 13653/FFCC/2008, acesta păstrând la rândul său, o cotă parte de 71%.

manole

# Preţul cotelor părți din dreptul litigios  plătit de către cesionarii MANOLE GHEORGHE ADRIAN și BARBU FLORIN ȘERBAN,  conform contractului de cesiune de drepturi litigioase, a fost de 336.000 euro, respectiv 476.000 euro.

# Dosarul nr. 13653/FFCC/2008 a fost introdus pe agenda de lucru a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din data de 02.09.2008, regăsindu-se la poziţia nr. 312 din tabelul cu decizii ce urmează a fi emise în baza rapoartelor de evaluare, tabel semnat de către ZAAROUR INGRID, IUORAŞ MIHNEA-REMUS, NICOLESCU THEODOR-CĂTĂLIN, POPA-MOCANU INGRID-LUCIANA, BACIU REMUS-VIRGIL, GEORGESCU HORIA, MARKO ATTILA-GABOR și CANANGIU CONSTANTIN-CĂTĂLIN.

# În şedinţa din 02.09.2008, Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor a aprobat raportul de evaluare întocmit de expertul evaluator HANU ALEXANDRU-FLORIN, procesul verbal de şedinţă fiind semnat de  către ZAAROUR INGRID, IUORAŞ MIHNEA-REMUS, NICOLESCU THEODOR-CĂTĂLIN, POPA-MOCANU INGRID-LUCIANA,  BACIU REMUS-VIRGIL, GEORGESCU HORIA, MARKO ATTILA-GABOR și CANANGIU CONSTANTIN-CĂTĂLIN.

George Manole nu are drept succes doar acest business. Vișoiu i-a mai împărțit câștigurile dintr-un alt bum ANRP, la fel de fabulous, ambii fiind beneficiarii unei despăgubiri de 51.028.000 lei, în bani și acțiuni la Fondul Proprietatea. Credem că în ambele cazuri, în cazul lui Manole a funcționat teoria cumpărătorului de…bună-credință! (Ioana Marian)


Hits: 10049
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com