Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Sâmbătă, 23 Februarie 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
DNA Pitești a cheltuit o jumătate de miliard pentru a-l prinde la judecătorul Ion Miloșioiu
Articole - Dosare
Luni, 08 Iulie 2013 09:34

 (G.B.)

DNA Pitești a finalizat ancheta privindu-l pe președintele Tribunalului Dâmbovița, argeșeanul Ion Miloșioiu, trimițând în judecată un număr de cinci inculpați. Magistratul a fost acuzat că ar fi primit șpagă pentru a interveni pe lângă o colegă de instanță, judecătoarea Adriana Motoroiu, pentru ca aceasta să soluționeze favorabil dosarul penal al unor argeșeni și dâmbovițeni aflați în pușcărie. Potrivit rechizitoriului DNA, deși acestui dosar îi lipsesc cele mai importante probe, cum ar fi flagrantul sau datele certe ale traficului de influență și ale mitei, procurorii au muncit destul de serios. Interceptările în mediul ambiental, dar și cele telefonice, urmăririle inculpaților pe teritoriul a două județe etc au costat Anticorupția circa o jumătate de miliard de lei vechi. Acești bani au fost puși în sarcina celor cinci inculpați, care trebuie să plătească statului 10.000 de RON. Este vorba de EFTIMIE VIŞAN, arestat preventiv la Penitenciarul Colibaşi, fostul primar al comunei Crângurile- Dâmbovița- BANU GEORGE, arestat preventiv la Penitenciarul Colibaşi, DOICAN GHEORGHE, arestat preventiv, încarcerat tot la Penitenciarul Colibaşi, ANGHEL (fost EFTIMIE) ROBERT, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate – la Penitenciarul Colibaşi și judecătorul MILOŞIOIU ION- singurul care va fi judecat în stare de libertate. Conform aceluiași document de trimitere în judecată, magistratul nu a recunoscut nicio șpagă și niciun trafic al influenței, deși propriul său șofer l-a dat de gol privind desele întâlniri avute cu ex-primarul George Banu, prin intermediul căruia se bănuiește că ar fi primit mită. Șoferul lui Miloșioiu a povestit anchetatorilor cum magistratul l-ar fi înjurat birjărește pe cel despre care se presupune că este mituitor. Iată declarațiile șoferului și al judecătorului, în care par a fi infirmate întâmplările cercetate de DNA.

# Miloșioiu către fostul primar al Crângurilor: Jigodia Dracului

Șoferul magistratul vorbește despre existența plicurilor. Plicuri cu documente și nu cu bani:„În a doua jumătate a lunii noiembrie 2010, fără să pot preciza data, MILOŞIOIU ION m-a rugat să-l duc în staţia PECO MOL din municipiul Târgovişte, la ieşirea spre Sinaia. L-am întrebat de ce să mergem acolo întrucât eu am motorină în autoturismul pe care-l conduceam, proprietatea Tribunalului Dâmboviţa iar el mi-a spus că trebuie să se întâlnească cu o persoană. Eu am oprit maşina în apropierea staţiei peco, în autoturism pe scaunul din partea dreaptă aflându-se inculpatul MILOŞIOIU ION şi-am văzut apropiindu-se de autoturism o persoană, de sex masculin,  care s-a dus spre geamul unde se afla MILOŞIOIU ION. Am văzut că MILOŞIOIU ION a luat în mână un plic în care se aflau documente, a coborât din autoturism şi a plecat cu bărbatul respectiv, deplasându-se la distanţă care nu mi-a mai permis să-i observ. După aprecierea mea aceştia au stat cca. 15 minute, după care MILOŞIOIU ION a revenit singur la autoturismul meu cu precizarea că persoana cu care se întâlnise nu am mai văzut-o. Acesta este şi motivul pentru care eu nu aş putea să recunosc persoana cu care s-a întâlnit MILOŞIOIU ION, întrucât am văzut acea persoană doar câteva clipe. După ce s-a întors la autoturism, MILOŞIOIU ION a gesticulat spunând că persoana respectivă să-i uite numărul de telefon, era nervos şi totodată a spus expresia „jigodia dracului”. Eu nu am avut nicio discuţie cu MILOŞIOIU ION referitoare la întâlnirea pe care a avut-o cu bărbatul respectiv.”

# „I-am spus să uite numărul meu de telefon”

Președintele Tribunalului Dâmbovița a dat detalii despre întâlnirea sa conspirativă la Peco Mol: „Am fost sunat de 3 ori de BANU GEORGE, cu apelativul „DOMNUL PREŞEDINTE”, prin care îşi anunţa o vizită la mine, lucru care nu s-a materializat decât o singură dată când m-am întâlnit cu el într-o staţie PECO MOL, când eu veneam de la Curtea de Apel Ploieşti, cred că într-o zi de joi, nu am coborât din maşina instituţiei, deoarece eram obosit, şi am trimis pe şoferul DINIŢOIU GHEORGHE să-i restituie actele pe care le lăsase la domiciliul meu. Cu această ocazie, BANU GEORGE a venit spre autoturismul în care mă aflam, m-a întrebat dacă sunt supărat pe el, iar eu  i-am spus că nu, însă nu e treaba mea să-i dau consultaţii juridice. Eu i-am spus acestuia că pot să-i recomand un apărător însă el a spus că nu are bani   să-l plătească, motiv pentru care eu i-am atras atenţia să uite numărul meu de telefon şi să nu mă mai caute.”

 

 

 

Hits: 2788
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com