Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Vineri, 24 Mai 2019

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Scrisoare deschisă către Dănuț Dinu
Articole - Editorial
Vineri, 25 Noiembrie 2016 18:26

 

„Domnule Dănuț Dinu,

Nu am avut ocazia să ne cunoaștem personal, ci doar telefonic, pe vremea în care dumnevoastră ocupați postul de purtător de cuvânt al IJP Argeș. V-am apreciat atunci, pentru curajul de care ați dat dovadă în atitudinile luate față de mizeria din Piața Ceair, mizerie și la propriu și la figurat. Și, ghiciți ce, domnule Dănuț Dinu: de atunci încoace, în Piața Ceair domnește aceeași mizerie, deci revolta dumneavoastră a fost lipsită de efect, de parcă nici n-ar fi fost.

###

Ne-am acceptat ulterior pe celebra rețea de socializare. Bunăoară, îmi plăcea maniera în care vă promovați ca familist. Admiram starea pozitivă sufletească ce răzbătea puternic din ilustratele cu soția, cu micuții, din zâmbete și mesaje optimiste. Cred că, datorită acestui ambient vizual absolut moral și foarte etic, deci valoros,  mulți admiratori de-ai dvs nu au mai fost nevoiți să-și  caute principiile de geomanție, pentru a face dintr-o zi posomorâtă una de succes. Nu știți ce este geomanția? Este legată de treaba cu feng-shui-ul. Altădată, m-a uluit postura dvs, afișată în stânga și dreapta bolizilor pe care ii dețineți, iar admirația mea a cam luat-o la vale. Că nu-mi place trufia și nici nu gust genul acesta de manipulare colectivă, care parcă răzbătea puternic din imagini, de era să-mi pun ochelari fumurii. Mai încolo, am descoperit din întâmplare că nu mai suntem amici de socializare, și, tehnic vorbind, ați dispărut definitiv din câmpul meu vizual internaut. Ulterior, mi-am dat seama că doar acolo existați.

###

Mi-ați mai atras atenția la alegerile locale din acest an. O colegă de presă mi-a pronunțat numele dvs, vorbindu-mi cu o oarecare greutate despre notorietatea de care vă bucurați. Unde? Pe rețeaua de socializare. Și am avut o surpriză de-a dreptul portocalie- să vă văd acolo îmbrăcat în angajat ADP. Nu mai contează câte like-uri și comentarii aveați, căci, vorba aceea, cu toții ar fi trebuit să credem că veți curăța Piteștiul, tot la propriu și tot la figurat, făcându-ne mai europeni decât am visat până-n 2007. Apoi m-a sunat un amic să-mi spună că v-a văzut în curtea unei biserici, unde încercați să vă faceți niște fotografii pentru FB, escaladând nu știu ce clădiri sau garduri, nu mai știu. În fine, ajung la ziua de vineri, adică de 18 noiembrie 2016.

###

Vineri, un coleg de presă mi-a spus că pe același cont de socializare, totul vă merge șnur, fără nicio excepție. Că vă bucurați de susținere, de aprecieri. Și cum jurnalistului nu ai cum să-i oprești curiozitatea, v-am revăzut pagina oficială, în căutarea unui sens logic, și de ce nu, poate chiar interesant, al dorinței care vă mână în lupta pentru o funcție de parlamentar.  Din păcate, tot elanul meu de cetățean cu drept de vot mi-a fost tăiat subit de următorul comentariu care vă aparține, la postarea: DĂNUȚ DINU, UNUL CA TINE (VOTAT): “Să știți că nu e ușor...sunt atacat zilnic de jurnaliști milogi care scriu pe bani....e greu sa fii om corect în Romania. Îți faci numai dușmani.”

###

Vă surprind acum, spunându-vă că nu exprimarea despre jurnaliști apuc să o deznod aici (pentru astfel de remarci poate o să scriu o carte cu și despre presa contemporană, cu bune, foarte bune și lucruri mai puțin bune, îndemnând la puterea, evoluția și libertatea ei de exprimare)- și nici nu o să comentez spiritul gregar îndreptat împotriva milogilor jurnaliști, pe care l-ați provocat printre simpatizanții online. Ceea ce mi-a bulfersat interesul față de persoana dvs este următorul enunț: “Să știți că nu este ușor.” Și, dați-mi voie să vă întreb, domnule Dănuț Dinu: ce nu este ușor?  Unde, când, cu cine și pentru ce anume întâmpinați greutăți? Aveți proiecte de județ care nu sunt viabile, fezabile? Aveți vreun plan de dezvoltare urbană? Aveți pe vreo masă de lucru vreo idee, care să vă țină în picioare voința de a accede într-o funcție de parlamentar? V-ați luat la trântă cu vreun politician, cu vreun om de afaceri, cu vreun for de decizie, pe tema vreunui lucru practic? Ce anume nu este ușor? Să convingeți presa și administrația că sunteți un om capabil? Ați avut vreodată angajați? Aveți taxe și impozite de achitat la buget? Munciți peste program? Analizați OUG-urile proaste și încâlcite ale țării și nu vi se leagă într-o realiniere legislativă?

Domnule Dănuț Dinu, cu ce vă ocupați?

Din ce vă câștigați existența?

 

Cu stimă,

Gratiela Bazoi, 

Un cetățean cu drept de vot”

 

 

 

 

 

Hits: 2391
Comments (0)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com