Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gherila Urbana

Marţi, 23 Octombrie 2018

Ultimele comentarii

Constantin Dârzan tr
Individul ăsta este un INFRACTOR care face evaziun
Porniţi la drum! Sf
Parinte Filotei, Ieri un parinte de aici de la
Omul de afaceri Nico
Primarul Ionica nu stie ca strada P Ispirescu nu e
Fiica primarului Ion
NOILE SENTINTE din D
Statul trebuie sa recupereze banii de la falsii re
NOILE SENTINTE din D
Numai la Topoloveni sunt peste 50 de asemenea fals
PROTEST impotriva CE
Google prime supporter and leader of Alphabet, joi
PROTEST impotriva CE
Remarking on how certain inside and European contr
“PRESEI îi lipseşte
E puțin spus.. sinceritatea. personal, am constata
MARIA DINU trimite o
CATA NERUSINARE O ANALFABETA IMPARTE BANU LPUBLIC
Eduard Ciocnitu îi i
Acest ciocniți nu este decât un venetic ticălos si
Două FEMEI trebuie s
spagarele astea douadintre care una are telogie as
FUEGO plătit la PIT
MULTUMIM ARTISTULUI PAUL SURUGIU - FUEGO pentru to
Scandal în PMP Argeş
niste oportunisti acesti indivizi ,cei care au fon
Gelu Tofan îşi extin
Oferta excelenta pentru anul 2017. Minim 491,52 eu
RAPORT DNA Piteşti:
Cei doi, impreuna cu primarul de la Sulina au form
EXCLUSIV/ Liviu Drag
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. N
Traficanții de minor
http://www.mapn.ro/fotodb/20091211/IMG_5642
Traficanții de minor
Cum vine o ploicica mai serioasa e ca o mana cerea
Dosarul Mineriada, d
Câștiguri acasă! Avem planuri mari de dezvoltare!
Fiica primarului Ion
Liuta Draga -soacra, spune-le sa scrie ceva despre
Apartenența politică
Ma numesc Simion Romulus si sunt director la Scoal
Filaj acasă la magna
Cum se imbogatesc unii si altii in schimb fac FOAM
Marius Bălan, candid
Comunicarea destul de greioaie si plina de erori a
Este oficial! S-a în
notarita e cea mai potrivita dar nu stie ce o aste
Este oficial! S-a în
daca e cu doamna notar la primarie, nu mai pleaca
Este oficial! S-a în
mai bine puneti osu la munca sa vedem ce puteti fa
Este oficial! S-a în
Nu sunt toti comunisti#sunt multi care nu stiu pe
Este oficial! S-a în
sa vedem cum ii convingeti pe comunisti sa vina in
Este oficial! S-a în
felicitari pentru Mircea Andrei! Poate auzim si no

Cautare

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Banner
Banner

Supliment politic

Banner

Cele mai citite

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
TRAFIC
Profeţiile unui vestit călugăr de la Mănăstirea Slănic: Mircea Andrei va avea o cumpănă
Articole - Reportaj
Luni, 31 Octombrie 2011 00:00

4-02.jpgDe când a sosit în Argeş, senatorul Mircea Andrei, liderul PDL a reuşit să capteze atenţia publicului fie el interesat sau nu de viaţa politică de pe aceste meleaguri. Au curs râuri de cerneală, au fost realizate zeci de emisiuni la posturile tv locale în care fie a fost invitat, fie s-a vorbit despre Mircea Andrei. De la birourile instituţiilor până la ...staţia de autobuz, de la directori şi patroni până la ...groparii de la cimitirul Sfântul Gheorghe, s-a tot vorbit şi încă se va vorbi despre Mircea Andrei spre imensa satisfacţie a acestuia. Ce a făcut acesta în judeţul nostru de când a venit şi până astăzi, se ştie, se intuieşte sau se deduce. Întrebarea care stăruie pe buzele tuturor este alta: ce-i rezervă viitorul lui Mircea Andrei? Va reuşi acesta să-şi împlinească visele de mărire? Îşi va duce la bun sfârşit planurile? Îşi va doborî şi la propriu şi la figurat adversarii politici precum popicele?

Cu citire de la părintele Daniil

Desigur, vrăjitoarele de tot felul în goană după publicitate se vor grăbi în perioada următoare, premergătoare campaniei electorale să facă predicţii. Oamenii nu mai sunt dispuşi să asculte şi să creadă toate balivernele de acest fel cum se întâmpla la începutul anilor 90. În exclusivitate pentru cititorii noştri am cerut părerea unui monah vestit de la Mănăstirea Slănic. Acesta este recunoscut nu numai în Argeş, dar şi-n judeţele învecinate drept un mare duhovnic, unul care are sute de adepţi gata oricând să-şi jertfească viaţa pentru el. Deşi nu este foarte bătrân, monahul a căpătat har de la Dumnezeu şi, deşi lui nu-i place să se laude, toţi ceilalţi fraţi precum şi mulţime de credincioşi sunt de aceeaşi părere: părintele Daniil. Are darul clarviziunii!!! Este însă atât de modest şi ţine să rămână într-un anonimat total, drept dovadă că, deşi este vestit, în presa din Argeş sau din ţară nu a apărut niciodată vreun interviu. A refuzat toate ofertele editurilor de profil şi nimeni nu a reuşit să scrie vreo carte despre el. Puterea părintelui a devenit proverbială. Poate să scoată demoni din om şi animale, „vede” dacă unor ucenici de-ai lui veniţi de departe li se va întâmpla vreun accident pe drum şi îi găzduieşte noaptea pentru a-i salva de pericol. Extraordinar este faptul că niciun muritor de rând care şi-a propus, nu a reuşit să-l fotografieze pe acest călugăr. Oricât de performant ar fi aparatul foto, deşi poza se înregistrează o perioadă de timp, după ce se îndepărtează câţiva kilometri de mănăstirea Slănic, pasionatul fotograf constată că imaginea a dispărut din memoria aparatului!!!

Senatorul se va apropia de ...mânăstire!

Despre părintele Daniil se spune că ar fi spus cu mult timp înainte anul în care va muri Patriarhul Teoctist precum şi cel în care a plecat la ceruri Papa Ioan Paul al II-lea! S-au adeverit atât de multe lucruri încât mulţi oameni chiar îl consideră pe acest monah un sfânt căruia Dumnezeu îi dezvăluie dinainte ceea ce urmează să se întâmple! În lumea monahală se şopteşte că acelaşi părinte Daniil „ştie” când Dumnezeu îi va cere sufletul Înalt Preasfinţitului Calinic! Ce să mai vorbim despre urcarea în topul preferinţelor electorale sau prăbuşirea unui politician! Pentru părintele Daniil, intuirea „traseului” unuia ca acesta este, zice-se, „floare la ureche”. Conştient de puterea sa de a vedea în viitor, călugărul se fereşte pe cât poate să facă „profeţii” deşi mulţime de oameni, în special femei, vin şi stau la rând zile şi nopţi la uşa chiliei lui, pentru a primi binecuvântarea şi sfaturile monahului. Cu greu am reuşit să obţinem câteva cuvinte ale celebrului părinte despre cine alticineva, decât imprevizibilul controversat senator, pe nume Mircea Andrei. Călugărul evită răspunsul tranşant la întrebare. Afirmă că-l cunoaşte deşi, în realitate nu l-a văzut niciodată. Nici pe Papa de la Roma nu-l văzuse şi a indicat cu exactitate anul morţii! Părintele Daniil priveşte preţ de câteva clipe fotografia senatorului dintr-un ziar oarecare. Închide ochii şi pare să-şi ţină respiraţia. Liniştea chiliei sale este spartă de un clopot care se aude în depărtate. Se încruntă şi se uită pe fereastră scrutând cerul de parcă acolo, cineva i-ar face semn. În mâini roteşte metaniile de care nu se desparte niciodată. Cu glasu-i stins, parcă de dincolo de lume, rosteşte încet, asemeni unei rugăciuni: „Îi va fi bine...va fi fericit. Dar...doar până în 2013. Într-o noapte de iarnă va avea o cumpănă grea din care va...scăpa doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Va pierde ceva sau pe cineva la care ţine foarte mult. Oricât de bine-i este acum şi îi va mai fi încă, în 2013, sufletul i se va întuneca din cauza unei suferinţe teribile. Ce va fi...Dumnezeu să-l aibă în pază! Dacă va trece de acea cumplită încercare, se va transforma, lumea îl va vedea în genunchi, în biserică, la mănăstire, rugându-se cu lacrimi fierbinţi pentru că ...ştie Cel de Sus ce planuri are cu el!” Pornind de la această mărturisire scurtă dar elocventă a vestitului monah, pot începe speculaţiile: Ce i s-ar putea întâmpla senatorului? Ce necaz să fie? În urma unei cumpene,  ar fi posibil să-l vedem retras într-o mănăstire? Asta dacă până în 2013 nu aflăm despre calugărul Daniil că a devenit membru PDL. Într-adevăr, multe şi necunoscute sunt căile Domnului... Eduard Tomaziu

Hits: 18937
Comments (2)Add Comment

Write comment

busyscroll back to top
 
Joomla Templates by JoomlaVision.com